srijeda, 21. ožujka 2012.

Festival vjenčanja 2012. - Zadar

Peti Festival vjenčanja održao se u Arsenalu u Zadru 10. i 11.03.2012. Sudjelovala su 52 izlagača, većinom zadarski obrtnici čija je djelatnost na neki način povezana sa vjenčanjima. Bilo je tu agencija za organizaciju vjenčanja (poput Konfeta:)), salona vjenčanica, zlatara, slastičara, restorana, cateringa, cvijećarnica, iznajmljivača limuzina itd. 

Program je trajao 2 dana, sa po dvije revije (vjenčanica i svečanih haljina) svaki dan, nagradnim igrama, zanimljivim skečevima i glazbeno-scenskim nastupima. 




Mi smo svoj doprinos revijama dali puštajući balončiće od sapunice i ispaljujući topove srebrnih konfeta koji su lepršali iznad "cura iz susjedstva" koje su nosile reviju. Naime, ove godine naglasak se stavio na "stvarnu ljepotu" pa su tako revije mahom nosile cure koje nisu profesionalne manekenke. 




„Ovogodišnji Festival vjenčanja potvrdio je kako je pokretanje ove manifestacije prije 5 godina bilo opravdano jer je upravo ona omogućila zajedničko predstavljanje proizvoda i usluga obrtnika registriranih za različite djelatnosti vezane za organizaciju vjenčanja. Zahvaljujući angažmanu samih obrtnika koji obavljaju djelatnosti vezane za vjenčanje, a koji su se okupili u Odboru za organizaciju Festivala vjenčanja, i ove godine smo zabilježili iznimno veliki interes izlagača i posjetitelja usprkos težim uvjetima poslovanja. Sve to potvrđuje potrebu da se nastavi s organizacijom ove manifestacije i u nadolazećim godinama", rekla je predsjednica organizacijskog odbora Festivala vjenčanja, Ada Duka.

Slažem se sa gospođom Adom da se s organizacijom ove menifestacije svakako treba nastaviti i vjerujem da će Konfeti weddings and events sudjelovati i iduće godine :) 

Kako je izgledao izlagački prostor Konfeta pogledajte dolje i na našoj facebook stranici..







Nema komentara:

Objavi komentar